20 najlepših poročnih fotografij 2019, Sašo Novoselič, poročni fotograf

20 najlepših poročnih fotografij 2019, poročni fotograf Sašo Novoselič

 

20 najlepših poročnih fotografij 2019, poročni fotograf Sašo Novoselič

Še eno noro leto je za nama in sedaj, ko smo še na začetku 2020, je pravi čas za obračun preteklega dela. Že zato, ker je lepo, da so dobre fotografije zbrane na kupu. In tudi zato, da pokaževa tiste, katerih celotna poročna zgodba morda ne bo objavljena.
Kar nekaj preteklih “Best of” objav je že na spletni strani. Tukaj npr. najdete Najlepše fotografije leta 2018, tukaj 2017 in letos  tudi posebna objava Best of couples 2019. Tukaj pa si lahko pogledate najlepše iz 2021 (klik) in najlepše iz 2022 (klik).
Spodnje fotografije so nama še posebej ljube, čeprav je bilo zelo težko izbrati le 20 fotografij. Toliko čudovitih zgodb se je nabralo skozi leto, ogromno krasnih lokacij in veliko srčnih ljudi.
Hvala vsem, ki ste se že fotografirali pri nama in hvala vsem, ki se še boste. Brez vas teh fotografij ne bi bilo in hvaležna sva, da se lahko ukvarjava s tem, v čemer resnično uživava.

20 najlepših poročnih fotografij 2019 (ups, naštel sem jih celo 24!) je v naključnem vrstnem redu. Tako kot prejšnja leta, so nekatere vključene zaradi ujetega trenutka, spet druge imajo v ozadju kakšno zanimivo zgodbo. Če vam ob njih zaigra srce in svojega poročnega fotografa še iščete, vljudno vabljeni, da se nama oglasite. Če pa poročnega fotografa ne potrebujete, pa bova vesela vsake delitve te objave, da bodoči pari najdejo pot do naju. Hvala! ;)

20 najlepših poročnih fotografij 2019, poročni fotograf Sašo Novoselič

It has been another crazy year and now, stepping into 2020, it is the right time to make a recap and to gather some amazing images since not all wedding stories will be published.

There are already couple of “Best of” posts on the website. For example, here you can find Best of 2018, here 2017 and this year we started with Best of couples. All photos are our favorites, although it was really hard to choose only 20 best of the season.

So many wonderful stories, so many picturesque venues and so many heartful people. Thanks a lot to all of our past clients who made our dream a reality. Also thanks to all future clients, who will still cross our path. Without you, we would not be where we are and we are really grateful to do what we truly enjoy.

Photos (actually 24 of them) are in random order and as in previous years, some are here due to a captured moment, some of them have a nice story behind… and some are just nice. :)
Feel free to contact us, if you are looking for your wedding photographer and you appreciate our work.

Poročni fotograf / Wedding Photographer: Sašo Novoselič

Showing 2 comments
pingbacks / trackbacks
  • […] tiste, ki so najljubše nama. Vsako leto narediva povzetek najlepših poročnih fotografij (klik tukaj!), zato sva se tudi letos odločila, da pari zaslužijo svojo objavo. To sva naredila že v letu […]

  • […] Septembrska poroka, ko sta se vzela Martina in Nejc, je bila sončna (ogled tukaj), in tudi oktober je postregel s čudovitim vremenom, mesto Celje pa je s svojo kuliso poskrbelo, da so nastale nepozabne fotografije. Tako lahko nekaj njunih fotografij najdete tudi v objavi “20 najlepših poročnih fotografij 2019“. […]

Leave a Comment