Najlepše poročne fotografije 2018

Najlepše poročne fotografije 2018

Najlepše poročne fotografije 2018 so tu! Oh, kakšno leto! 2018, najlepša hvala za vse.

Nepozabna poročna sezona je za mano in tokrat krepko presežen zastavljeni cilj, kar me srčno veseli. Hvala čisto vsem krasnim parom za zaupanje, brez vas ne bi šlo!
Poleg tega, da vas je bilo več kot lani, je bilo seveda tudi nekaj stvari, ki so se pripetile prvič. Prvič se mi je zgodilo, da sem imel kar dve poroki na sredo in eno na petek. Prvič sem na poti na poroko padel na radar, z ogromno brzino 62 km/h. Doživel sem tudi nekaj novih lokacij. Gostilna Pr’ Bizjak je ena izmed teh, ki se je nato ponovila še dvakrat. Prvič sem bil tudi na Ptujskem gradu s čudovito nevesto iz Brazilije in prvič imel poroko v Mozirskem gaju.
Seveda ni manjkala “dobra stara” Dobrna, kjer sem vsako leto nekajkrat. Prvič se mi je zgodilo tudi, da sem imel poroko v decembru. Pa ne samo eno, marveč dve! Ti dve zgodbi še čakata na svojo objavo, saj se fotografije še urejajo. So pa najlepše fotografije s teh dveh porok že vključene v Najlepše poročne fotografije 2018.
Doživel sem tudi najbolj noro poročno zabavo, kjer sem celo jaz zaplesal z ženinom. Na srečo se nihče tega ne spomni, saj je rakija vsem svatom izbrisala spomin. :)
Veliko smeha, dobre volje in zabavnih štorij se je dogodilo na porokah in prav vsaka je bila nekaj posebnega. Vesel sem, da poleg novih poznanstev spoznavam tudi nove kraje, ki jih morda drugače ne bi nikoli obiskal.
Še vedno čakam na prvo poroko v Prekmurju. Je namreč edini del Slovenije, ki mi še manjka. A, tudi če ne bom tam že v 2019, nič ne dé. Veselim se prav vsake poroke, ki me še čaka. Nekaj krasnih je že potrjenih in kaj kmalu bom začel s predporočnimi fotografiranji.

Najlepše poročne fotografije 2018 so v naključnem vrstnem redu in tako kot prejšnja leta, so nekatere vključene zaradi ujetega trenutka, spet druge imajo v ozadju kakšno zanimivo zgodbo. Če tudi vam ob njih zaigra srce in svojega poročnega fotografa še iščete, vljudno vabljeni, da se mi oglasite. Če pa poročnega fotografa ne potrebujete, pa bom vesel vsake delitve te objave, da bodoče neveste najdejo pot do mene. Hvala! ;)

Best of 2018

Najlepše poročne fotografije 2018 or Best of 2018 is here! Oh, what a year! 2018, thanks for everything.

Unforgettable wedding season is behind me and this time I exceeded all my goals. For this I am really grateful. Thanks to all my couples, I could not have done it without you. Although, there was more weddings than the previous year, there was still some first-time things. First time I got a speeding ticket for my super fast driving with 62 km/h. I had a wedding on Wednesday for the first time, actually two of them, and also one on Friday. There were some first time locations, too. One of them was Gostilna Pr’ Bizjak, which repeated twice this year. It was my first time wedding at Ptuj Castle with a gorgeous Brazilian bride and first time wedding in nature at Mozirski gaj. Of course, there were some good old destinations such as Dobrna, where I am present at least once each year. It was my first time to have a wedding in December, actually two of them! Their stories will be published on my website after I edit them, but three photos from there are already included in this blog post.

I also had the craziest wedding party where I danced with the groom. Luckily, alcohol erased the guests’ memories of that event. ;)

A lot of laugh, happy things and funny moments happened at these weddings and each of them was something special. I am lucky to meet a lot of great people and get to know so many new places that I would probably never visit.

Poročni fotograf / Wedding Photographer: Sašo Novoselič

Ključne besede: poroka, poročni fotograf, poroka v Mozirskem gaju, Mozirski gaj, Piran, Wedding in Piran, poroka v Piranu, Ptuj castle wedding, poroka na Ptujskem gradu, Slovenia wedding photographer, Wedding in Slovenia, Celje, poročni fotograf Celje, Santorini wedding, wedding in Greece, grad Štatenberg, poroka na gradu, poroka Pr Bizjak, elopement Slovenia, Sašo Novoselič

Showing 2 comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment