D4S_4820

Svojo prvo priložnost za uspeh in svetovno športno slavo sem zapravil v 80. letih, ko sem na edini košarkarski tekmi, v kateri sem sodeloval, zgrešil edini met na koš. Po tem spodrsljaju sem se bil primoran usmeriti v druge dejavnosti. Da bo to fotografija, se je pokazalo šele v začetku 21. stoletja, ko sem si s težavo odtegnil od ust in kupil prvi kompaktni fotoaparat.

Že od malih nog sem vajen trdega kruha, zato mi, kljub ugotovitvi, da se s fotografijo ne da hitro obogateti, ni bilo težko vztrajati. Z veseljem sem nadaljeval, se učil in sedaj lahko s ponosom predstavljam svoje izdelke. Fotografiranje sem tako zelo vzljubil, da je težko opisati čudovit občutek, ki me preveva, ko primem fotoaparat v roke. Morda bi vse skupaj lahko mejilo na zasvojenost. Tisto prijetno, seveda.

Profesionalna nosečniška fotografija, poročna fotografija in fotografiranje družin so področja, kamor sem se zaenkrat usmeril in kjer resnično uživam. Poleg tega nudim tudi komercialno fotografiranje oz. fotografiranje po naročilu. Osrečuje me, ko ob izročitvi fotografij prejmem pohvale in tako dobim še večje veselje za nadaljnje ustvarjanje.

Preostali čas, ko ne fotografiram in ne bentim nad Photoshop »layerji«, se rad sproščam v naravi ali pa odpotujem kam daleč, stran od ponorelega sveta. Zatem na spletno stran zaidejo fotografije s popotovanj.

Rad obiskujem koncerte, saj je glasba ena izmed tistih stvari, brez katere bi težko vozil skozi življenje. Foo Fighters, Pearl Jam, Tina Turner, Bon Jovi, Aerosmith, U2, Freddy Cole, Metallica, Status Quo, Simply Red, Queen, ZZ Top, Bryan Adams, Roxette, Jerry Lee Lewis, Guns N’ Roses, Rod Stewart , Sting, Zucchero, Joe Cocker, David Gilmour, Europe in AC/DC so samo nekateri izmed izvajalcev, ki sem jih videl in slišal do sedaj.

Pogosto se zamotim tudi s crkljanjem najinih kartuzijk, kdaj pa kdaj obrnem pedala na kolesu, preberem dobro knjigo ali se povzpnem na kak hrib. “Just an ordinary guy”, bi lahko rekli. A ko me spoznate, vseeno drugačen.

Upam, da sem vsaj malo zadovoljil radovedneže, ki redno klikate sem. V nasprotnem primeru, sem poleg kontakta na tej strani, dosegljiv še na drugih “online & offline” zadevščinah, kjer lahko pobrskate za več informacij.

Vabim vas tudi k branju intervjuja, ki je bil objavljen na spletni strani gr8.si, kjer sem delil pogled na svet, razložil o svojem načinu ustvarjanja in povedal marsikaj zanimivega.

http://gr8.si/saso-novoselic/

gr8

Od maja 2014 sem član združenja Nikon Professional Service.

One day your life will flash before your eyes. Make sure it’s worth watching.

Me želite najeti?

Kontaktiraj me

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search